AnnoWorld Overzicht


Tijdelijk geen nieuws beschikbaar. Lees meer

Klik hier voor het laatste Anno Nieuws!
 

Stel, je hebt geen geld meer om je inwoners van voedsel te voorzien, je wordt telkens aangevallen door piraten, en dieven stelen je met zoveel moeite geproduceerde kostbare gereedschap? kortom: je komt er niet meer uit?

Klik hier voor de handigste tips, cheats en Anno 1602 feiten


Over enkele maanden zal Anno 1503 dan eindelijk in de computerwinkels verschijnen. Wil je alvast een idee krijgen hoe het spel eruit zal gaan zien? Kijk naar de verzamelde screenshots. Ook kun je alvast de belangrijkste features van het spel bekijken. Daarnaast heeft AnnoWorld een verzameling gemaakt van de gebouwen die in Anno 1503 gebouwd kunnen worden. Bekijk de animaties van Anno 1503 en speel de annogame om alvast in de sfeer te komen.
 

AnnoWorld heeft een groot aantal downloads verzameld. Hier is onder andere een demo van Anno 1602 te vinden, de muziek van Anno 1602, verschillende patches en trailers van Anno 1503. De komende maanden zullen er meer downloads bij komen en zodra er een demo uitkomt van Anno 1503 zal die hier te downloaden zijn.

 


Teken het gastenboek en laat weten dat je de site bezocht hebt en wat je er van vindt! Als je nog een vraag heb over Anno 1503, Anno 1602 of over AnnoWorld dat je niet op de website hebt kunnen vinden, dan kan je de vraag e-mailen. Ook technische tips over de website zijn welkom.
 


Wil je een link naar AnnoWorld op jouw website zetten? Dat kan en is ook nog eens heel eenvoudig. Zet de volgende HTML-code op je website:
 
<a href="https://annoworld.tripod.com/" target="_blank"><img src="https://members.tripod.com/annoworld/images
/AnnoWorldLogo.gif" width="100" height="50" alt="AnnoWorld" border="0"></a>

Dit is het resultaat: