Towncenter
  > Main
  > Links
  > Gastenboek
  > Forum
Anno1602
  > Downloads
  > Screenshots
  > Gebouwen
  > Tips
  > Cheats
  > Walktrough
  > ANNOying
  > Handboek
> Bugs
  > CD Cover
Anno1503
  > Features
  > Screenshots
  > Gebouwen
  > Mensen
  > Animaties
  > Anno Spel
  > Downloads
Website
  > Wat is nieuw
  > Contact
> Banner
  > Staff
Email Login
Password
New users
sign up!

 

 

 

 

 


Electronic Arts en Sunflowers voor Anno 1503.

Electronic Arts en Sunflowers gaan samenwerken! De nummer één onder de publishers (EA) heeft een deal gesloten met het Duiste Sunflowers. De overeenkomst houdt in dat EA het spel Anno 1503 over de gehele wereld zal uitbrengen, behalve Japan.

Anno 1503 is de opvolger van het succesvolle Anno 160, een strategiespel van de bovenste plank. Het spel verkocht wereldwijd meer dan 1.5 miljoen copies! SUNFLOWERS en Max Design werken ondertussen al bijna drie jaar aan de titel. Het grote detail, de nieuwe engine en veel nieuwe gameplay features moeten ook van deze titel weer een topper maken. Het spel zal bovendien nog vertaald worden in 10 talen.

Frank Sagnier, Vice-President bij European Marketing, EA; "SUNFLOWERS is bekend voor hun goede producten en grote fanbase. Als je de topkwaliteit van Anno 1503 combineert met de marketing tactiek van EA dan kom je ongetwijfeld tot een wereldwijd succes. Een succes dat dat van Anno 1602 nog zal overtreffen. Ik ben ontzettend blij nu ik Europees talent aan onze productlijn kan toevoegen."

Adi Boiko, starter en eigenaar van SUNFLOWERS; "EA heeft zowel op menselijk als zakelijk vlak indruk op ons gemaakt. Het is de grootste naam in de interactieve entertainment industrie en heeft wereldwijd de beste marketing en sales infrastructuur. Zowel Sunflowers en EA willen alleen toptitels op de markt brengen en beide partijen zijn er zeker van dat Anno 1503 in dat rijtje past."

 Anno 1602
by Max Design ©1998 by Sunflowers
distributed by Infogrames

 

E-mail annoworld@hotmail.com.
Copyright © 2001 AnnoWorld